ADVIES

Een oudedagsvoorziening moet bij u passen
De inrichting van een oudedagsvoorziening voor een zelfstandige is geen eenvoudige opgave. Hierbij wordt u persoonlijk geconfronteerd met vraagstukken rondom doelstellingen, complexiteit, financiering, uitvoering en beheer en begeleiding van de door u te treffen voorziening(en).

Er is meer mogelijk dan u denkt
Voor invoering van een oudedagsvoorziening zijn er een groot aantal oplossingen waardoor wij de stelling aandurven dat er altijd een vorm van inkomenszekerheid geboden kan worden die aan kan sluiten bij uw wensen en doelstellingen.

Wij kunnen u helpen met een eenvoudige instapregeling, een goede basisvoorziening maar ook met de meest uitgebreide invulling van inkomenszekerheid die mogelijk is. Daarbij betrekken wij alle juridische- en fiscale aspecten die voor u als zelfstandig ondernemer van toepassing kunnen zijn.

Valent Pensioen Experts ondersteunt u, ongeacht welke invulling uw voorkeur heeft, met een duidelijk stappenplan met alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Op deze wijze worden er geen belangrijke aandachtspunten gemist, wordt u veel werk uit handen genomen en komen we samen met u tot de juiste invulling waarbij zowel uw onderneming als uw inkomenszekerheid centraal staan.

Stappenplan om te komen tot uw pensioenregeling
Een goed en volledig advies komt tot stand op basis van een stappenplan dat bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  •  Informatieverstrekking aan u over voorzieningen voor inkomenszekerheid

  • Inventarisatie van uw doelstellingen en specifieke aandachtspunten

  • Rapportage met aanbevelingen en kostenprognoses

  • Vaststelling van de definitieve invulling van uw wensen

  • Ondersteuning bij de keuze van de aanbieder

  • Aanbeveling over ontzorging door Nazorg en Beheer na het adviestraject

Na goedkeuring en instemming zullen wij de gewenste voorziening(en) opstarten, begeleiden en periodiek controleren.

Contact

Wij, van Valent Pensioen Experts, zijn dé experts op pensioengebied. Voor vragen kunt u daarom altijd bij ons terecht!

Wilt u voorbereid zijn op een ongewenste impact van de Corona crisis? Is er een aanpassing noodzakelijk van uw pensioenregeling? Of misschien wilt u hierover een adviesvoorstel of een afspraak maken met één van onze experts om van gedachten te wisselen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ik wil meer weten!