ADVIES

Pensioen moet bij u passen
De inrichting van een pensioenregeling voor uw medewerkers is geen eenvoudige opgave. Hierbij wordt u, als werkgever, geconfronteerd met vraagstukken rondom doelstellingen, complexiteit, financiering, uitvoering, communicatie en het beheer van de pensioenregeling.

Er is meer mogelijk dan u denkt
Op pensioengebied zijn er een groot aantal oplossingen waardoor wij de stelling aandurven dat er altijd een pensioenregeling is die aan kan sluiten bij uw wensen en doelstellingen. 

Wij kunnen u helpen met een eenvoudige instapregeling, een goede basispensioenvoorziening maar ook met de meest uitgebreide pensioenregeling die mogelijk is.

Valent Pensioen Experts ondersteunt u, ongeacht welke pensioenregeling uw voorkeur heeft,  met een duidelijk stappenplan met alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Op deze wijze worden er geen belangrijke aandachtspunten gemist, wordt u veel werk uit handen genomen en komen we samen met u tot de juiste pensioenoplossing waarbij zowel de onderneming als de werknemers centraal staan.

Stappenplan om te komen tot uw pensioenregeling
Een goed en volledig advies komt tot stand op basis van een stappenplan dat bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Informatieverstrekking aan u over pensioenen
  • Inventarisatie van uw doelstellingen en specifieke aandachtspunten
  • Rapportage van aanbevelingen en kostenprognoses
  • Vaststelling van het definitieve pensioensysteem
  • Ondersteuning bij keuze van de uitvoerder
  • Aanbeveling voor pensioencommunicatie (zorgplicht)
  • Aanbeveling voor up to date houden en ontzorgen na het adviestraject

Na goedkeuring en instemming zullen wij de pensioenregeling bij de gekozen uitvoerder onderbrengen en de implementatie begeleiden en controleren.

Contact

Wij, van Valent Pensioen Experts, zijn dé experts op pensioengebied. Voor vragen kunt u daarom altijd bij ons terecht!

Wilt u voorbereid zijn op een ongewenste impact van de Corona crisis? Is er een aanpassing noodzakelijk van uw pensioenregeling? Of misschien wilt u hierover een adviesvoorstel of een afspraak maken met één van onze experts om van gedachten te wisselen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ik wil meer weten!