INTAKE

Het vertrekpunt voor een optimale samenwerking
Wij denken dat de basis van iedere goede samenwerking ligt in de eerste kennismaking. U wilt graag weten wie wij zijn en beoordelen of onze zienswijze ten aanzien van onze dienstverlening aansluit bij uw adviespraktijk. Uw relaties verwachten tenslotte iemand die dezelfde taal spreekt. Andersom geldt hetzelfde voor ons.

Waar kunnen wij u mee helpen? 
U heeft ons gezocht met een specifiek probleem waarvoor u direct pensioenexpertise nodig heeft. Of u wilt uw kennisnetwerk uitbreiden met pensioenexpertise  om in de toekomst voorbereid te zijn. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wat is uw doelstelling?
Om de samenwerking optimaal te laten verlopen is van belang dat u aangeeft wat u van ons verwacht. Wij kunnen u volledig ontzorgen maar geven waar mogelijk ook u graag de ruimte om uw klanten zelf van dienst te zijn. u heeft dan wel de zekerheid van onze specialistische ondersteuning voor u op de achtergrond.

Op basis van de verkregen informatie zullen wij een plan van aanpak maken om te komen tot een duidelijke samenwerking.

Contact

Wij, van Valent Pensioen Experts, zijn dé experts op pensioengebied. Voor vragen kunt u daarom altijd bij ons terecht!

Wilt u voorbereid zijn op een ongewenste impact van de Corona crisis? Is er een aanpassing noodzakelijk van uw pensioenregeling? Of misschien wilt u hierover een adviesvoorstel of een afspraak maken met één van onze experts om van gedachten te wisselen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ik wil meer weten!