PARTNERSHIP

Terugkerende werkzaamheden op pensioengebied
U kunt gebruik maken van onze dienstverlening op klant- of dossierniveau voor specifiek door u geformuleerde werkzaamheden. Valent Pensioen Experts beperkt haar werkzaamheden echter niet alleen tot eenmalige ondersteuning. Op gebied van terugkerende werkzaamheden binnen uw praktijk maken wij graag standaard afspraken met u.

U heeft de regie
U wilt dat terugkerende werkzaamheden op eensluidende wijze aansluiten bij de zienswijze die u heeft bij uw dienstverlening aan uw cliënten. Wij spreken daarom graag met u af op welke manier u de samenwerking met ons zou willen aangaan. Op basis daarvan legt Valent Pensioen Experts de basis voor een langdurige samenwerking met uw kantoor.

Werkafspraken
Wij kunnen uniforme werkafspraken met u maken op gebied van alle fiscale-, actuariële- en juridische aspecten die betrekking hebben op collectief-, DGA – en ondernemerspensioen. Wij zijn bij voorkeur alleen actief op gebied van oudedags- en pensioenvoorzieningen. Indien hier specifiek behoefte aan is kunnen wij onze relaties aanvullend bijstaan op gebied van inkomensverzekeringen.

Contact

Wij, van Valent Pensioen Experts, zijn dé experts op pensioengebied. Voor vragen kunt u daarom altijd bij ons terecht!

Wilt u voorbereid zijn op een ongewenste impact van de Corona crisis? Is er een aanpassing noodzakelijk van uw pensioenregeling? Of misschien wilt u hierover een adviesvoorstel of een afspraak maken met één van onze experts om van gedachten te wisselen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ik wil meer weten!