PARTNERSHIP

Begeleiding van uw pensioendossier
U kunt gebruik maken van onze dienstverlening op klant- of dossierniveau voor specifiek door u geformuleerde werkzaamheden. Valent Pensioen Experts beperkt haar werkzaamheden echter niet alleen tot eenmalige ondersteuning maar verzorgt ook de periodieke nazorg en beheerwerkzaamheden van een pensioendossier.

Uw relatie is met zijn pensioendossier dan ook van A tot Z in goede handen bij Valent Pensioen Experts. Wij merken dat wij door onze specialisatie van toegevoegde waarde zijn bij gehele of gedeeltelijke outsourcing van pensioendossiers.

U heeft de regie
U wilt dat onze doorlopende werkzaamheden aansluiten bij de zienswijze die u heeft bij het begrip financiële dienstverlening. Wij spreken daarom graag met u af op welke wijze u de samenwerking met ons zou willen aangaan. Op basis daarvan legt Valent Pensioen Experts de basis voor een langdurige samenwerking met uw kantoor.

Alleen pensioen
Wij kunnen afspraken met u maken op gebied van alle fiscale-, actuariële- en juridische aspecten die betrekking hebben op collectief-, DGA – en ondernemerspensioen. Wij zijn bij voorkeur alleen actief op pensioengebied.

Alle andere financiële dienstverlening laten wij aan u tenzij dit uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Bij uitzondering kunnen wij onze relaties aanvullend nog bijstaan op gebied van inkomensverzekeringen. 

Contact

Wij, van Valent Pensioen Experts, zijn dé experts op pensioengebied. Voor vragen kunt u daarom altijd bij ons terecht!

Wilt u voorbereid zijn op een ongewenste impact van de Corona crisis? Is er een aanpassing noodzakelijk van uw pensioenregeling? Of misschien wilt u hierover een adviesvoorstel of een afspraak maken met één van onze experts om van gedachten te wisselen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ik wil meer weten!